Kindstart 2019

De 10de editie KindStart vond plaats op 28 en 29 september 2019
Zaterdag 28 september vindt een special en limited edition van KindStart plaats, een verrassende en feestelijke editie.
Zondag 29 september worden de feestelijkheden voortgezet, hierover later meer.

2 dagen vol beleving, inspiratie en kennis voor professionals in de kinderopvang, worden u aangeboden door de gezamenlijke deelnemende bedrijven.

KindStart, de plek waar kinderopvang samenkomt!​

Op de kindStart vindt u een inspirerende beursvloer en een kennisevent in één.

Twee dagen boordevol beleving en inspiratie op de unieke en interactieve beursvloer.

KindStart wordt u aangeboden door de gezamenlijke deelnemende bedrijven.

Er valt wat te “beleven” op KindStart!

Voor alle professionals in de kinderopvang is er KindStart omdat we allemaal het beste willen voor onze kinderen. Samen met KindStart willen en kunnen we de kinderopvang een beetje mooier en beter maken.

Op de volledig gratis, KindStart beleefbeurzen presenteren de beste bedrijven voor de kinderopvang de nieuwigheden in de markt. Op alle stands is er iets te doen, te proberen, te ervaren of te proeven. Er wordt doorlopend getracteerd op gratis hapjes en lekkere drankjes. Naast een zeer gevarieerd aanbod aan producten en diensten kunt u mooie aanbiedingen van de verschillende standhouders verwachten.

KindStart is ontstaan vanuit 3 ondernemers die zich allen richten op de kinderopvang en die elkaar kennen van vakbeurzen. Dáár ontstond ook het idee om KindStart op te richten. KindStart organiseert kwaliteitsbeurzen waar een mooie presentatie van de bedrijven en aandacht voor en contact met de klant centraal staat.

Alle deelnemende bedrijven staan voor kennis van en betrokkenheid bij de kinderopvang, een hoog serviceniveau en staan garant voor de goede kwaliteit van hun producten.

Delen

Gerelateerde berichten